TAMMER-TURVA
Tarjoamme paloturvallisuusalan asennus-, huolto-, korjaus- ja asiantuntijapalveluita kattavasti koko Suomen alueella.

Tuoretta näkökulmaa ja vankkaa kokemusta
TAMMER-TURVA on nuorekas ja innovatiivinen yritys varustettuna lähes kymmenen vuoden kokemuksella paloturvallisuusalalta. Uudistamme työmenetelmiämme ja asiakasraportointiamme jatkuvasti asiakkaidemme toiveiden ja muuttuvien säännösten mukaan.

Laadukas dokumentaatio
Annamme jokaisesta tekemästään työstä todistuksen tai pöytäkirjan. Tämä helpottaa kiinteistönhoitoa sekä palotarkastusta. Palotarkastus suoritetaan yhä useammin tarkistamalla kohdekiinteistön huoltopöytäkirjat. Kun paperit ovat kunnossa, on tarkastus huomattavasti nopeampi ja helpompi suorittaa.
Tilaajan halutessa lähetämme kopion huoltoraportista myös paikalliselle paloviranomaiselle.

Yksilöllistä palvelua, räätälöityjä kokonaisuuksia
Voimme rakentaa jokaiselle asiakkaalle sopivan palvelukokonaisuuden. Palveluvalikoimaamme kuuluu useimmat kiinteistön paloturvallisuuteen liittyvät palvelut. Asiakaskuntamme ulottuu Suomen suurimmista teollisuuslaitoksista taloyhtiöihin ja pienyrityksiin.

Vastuullinen yhteistyökumppani
Panostamme erityisesti työn ja dokumentaation laatuun. Luotettavuus ja huolellisuus ovat meidän johtavia arvojamme. Kaikki yhteistyökumppanimme ja asentajamme ovat tehtäväänsä koulutettuja ja suorittavat työt tarkan ohjeistuksen mukaan.
Kun teetät turvallisuusalan töitä varmista aina, että työn suorittajalla on poliisin myöntämä turvasuojaajakortti! Tällä tavoin voit varmistua, että kyseisen henkilön taustat ovat kunnossa.
Asentajillamme on myös tulityö- ja työturvallisuuskortti sekä hygieniapassi.

 


5 syytä panostaa paloturvallisuuteen

Tarjouslomake

 

 

 

TAMMER-TURVA | PUH 050-325 6000 | PL 9 33311 TAMPERE | toimisto@tammerturva.fi