7.2.2013
Osoitteenmuutos

Postilokero-osoitteemme jää pois käytöstä 8.2.2013 alkaen. Jatkossa kaikki lähetykset osoitteeseen:
TAMMER-TURVA
Männistönkuja 2
33410 TAMPERE

4.7.2012
SECURITYMESSUT

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään 5-7.9.2012 pohjoismaiden merkittävin turvallisuusalan messutapahtuma. Messujen ensimmäisenä päivänä järjestetään suurin Suomessa järjestetty poistumisharjoitus. Poistumisharjoituksessa testataan miten suuri ihmisjoukko saadaan poistettua rakennuksesta käyttäen useita poistumisteitä. Harjoitus järjestetään 5.9.2012 klo 13:30 C-hallissa.

23.1.2012
PIRKANMAALLE TULOSSA 800 EURON MAKSU VIRHEELLISISTÄ PALOHÄLYTYKSISTÄ

Tampereen aluepelastuslaitos alkaa helmikuun alusta laskuttaa vääristä palohälytyksistä. Tampereen kaupunginhallitus on hyväksynyt maanantaina esityksen, jonka mukaan virheellisistä automaattisen paloilmoitinjärjestelmän hälytyksistä aiheutuu 800 euron maksu. Asia odottaa vielä valtuuston hyväksyntää.
Esityksen mukaan maksu peritään sellaisissa tapauksissa joissa virheellisen hälytyksen aiheuttaja on jo aiemmin aiheuttanut virheellisen hälytyksen ja saanut asiasta kirjallisen huomautuksen.
Pirkanmaalla virheellisen hälytyksen kustannusten on laskettu olevan yli 1100 euroa.

27.12.2011
OLE TARKKANA KUN AMMUT RAKETTEJA

Ilotulitusvälineiden myynti uudeksivuodeksi on alkanut. Tänä vuonna tulitteita saa ampua ainoastaan 31.12.2011 klo 18:00-2:00 välisenä aikana.
Lisäksi useat kunnat ovat kieltäneet ilotulitteiden käytön kaupunkien keskustassa.
Vaikka ilotulitteiden tarkentuneet käyttörajoitukset ovat vähentäneet ilotulitteista syttyneitä tulipaloja on ilotulitteista syttynyt noin 60-70 tulipaloa kahtena edellisenä uutenavuotena. Neljäsosa syttyneistä tulipaloista on syttynyt sallitun käyttöajan ulkopuolella.

22.11.2011
PÄIVÄ PALOASEMALLA TAPAHTUMA

26.11.2011 lauantaina vietetään Päivä Paloasemalla tapahtumaa yli 300:lla paloasemalla. Tapahtuma on tarkoitettu niin nuorille kuin vanhoillekin paloturvallisuudesta kiinnostuneille. Tapahtumassa opetellaan toimimaan oikein erilaisissa vaaratilanteissa tehtävärastien avulla.
Lisää tietoa tapahtumasta löytyy täältä

12.9.2011
SAIRAALOIDEN PALOKATKOT ON SYYTÄ TARKISTAA

Turun sairaalan tulipalo muistutti karulla tavalla miten vaarallinen tulipalo voi olla jos palokatkot on huolimattomasti tehty.
Turvallisuusasioiden lisäksi huolimattomasti tehdyillä palokatkoilla saattaa olla myös taloudellisia vaikutuksia. Kun palokatkoissa voidaan osoittaa olleen puutteita, vaikutukset vakuutuskorvausten määrään ovat huomattavat.
Lääkärilehden kirjoitus aiheesta löytyy täältä

29.4.2011
UUSI PELASTUSLAKI

Tasavallan presidentti vahvisti uuden pelastuslain ja määräsi sen tulemaan voimaan heinäkuun alusta.
Lue lisää Pelastustoimen artikkelista

10.3.2011
TEE TARJOUS / KILPAILUTA PALVELUT

Palveluiden kilpailuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa! Päätät itse paljonko olisit valmis maksamaan esimerkiksi savunpoistoluukkujen vuosihuollosta. Täytä tarvittavat tiedot tarjouslomakkeeseen ja lähetä se TAMMER-TURVALLE. Käsittelemme tarjousehdotuksen ja vastaamme joko myöntävästi tai annamme vastatarjouksen. Tutustu tarjouslomakkeeseen tästä

29.10.2010
KAMPANJA 2010!

Hyödynnä loppuvuoden kampanjaedut! Katso tarkemmat tiedot tästä

29.10.2010
TAMMER-TURVA MUUTTAA

Muutamme uusiin toimitiloihin Tampereen Lentävänniemeen. Muutto tapahtuu loppuvuoden aikana, kun remontti valmistuu. Yhteystiedot säilyvät muuten ennallaan, ainoastaan käyntiosoite muuttuu. Katso uusi osoitteemme ja sijainti tästä.

2.9.2010
Turvalisuusmessut 2010

Tampereella käynnistyy 8.9.2010 turvallisuusmessut. Tänä vuonna messut jatkuu myös Lauantaille saakka. Messuille voi ilmoittautua ilmaiseksi tästä linkistä.

1.9.2010
Kotisivujen päivitys

Päivitimme kotisivujamme ja lisäsimme sivuille hieman lisää sisältöä. Päivitys on edelleen kesken esitteiden osalta. Yhtenäistämme esitteiden ulkoasua parhaillaan ja lisäämme ne kotisivuillemme mahdollisimman pian.

24.6.2010
Sammutinkampanja

TAMMER-TURVA antaa asiakkailleen laadukkaan 2 Kg:n jauhesammuttimen kaupan päälle kaikkien työtilausten yhteydessä. Kampanja on voimassa Heinäkuun loppuun asti. Suosittelemme alkusammuttimen hankkimista jokaiseen kotiin. Monessa tapauksessa täysimittainen tulipalo olisi estetty jos käytössä olisi ollut alkusammutin.

1.4.2010
Paloturvallisempaa tupakoimista 1.4.2010 alkaen
Tupakkalainsäädäntöä on uudistettu siten, että 1.4.2010 alkaen Suomessa myytävien savukkeiden on oltava niin sanottuja itsestään sammuvia. Määräyksellä pyritään vähentämään huolimattomasti käsitellyistä savukkeista alkaneita tulipaloja. Arvioiden mukaan muutoksella tullaan ehkäisemään 10-15 palokuolemaa vuodessa. Tupakoinnista alkaneiden tulipalojen määrän arvioidaan vähenevän 20 % ja välittömien omaisuusvahinkojen 25 %.

22.3.2010
Savunpoistohuoltoa kiinteällä hinnalla

TAMMER-TURVA tarjoaa uusille asiakkailleen savunpoistojärjestelmän ensihuollon kiinteään tutustumishintaan. Ensihuollon jälkeen laadimme vuosihuoltosuunnitelman ja annamme tarjouksen kiinteällä vuosihuoltohinnalla.

22.3.2010
Estä pienten lasten pääsy parvekkeelle omin päin!
Abloy DH300 Koodipainike on uutuustuote jolla voidaan tehokkaasti ja nykyaikaisin keinoin ennalta ehkäistä pienten lasten putoaminen parvekkeelta. Koodipainike voidaan asentaa vanhan painikkeen tilalle pitkäsalvalla varustettuun parveke- tai terassioveen. Koodipainikkeessa on lukitus näppäin ja neljä numeronäppäintä. Lukitusnäppäintä painamalla ovi lukittuu eikä aukea ennen kuin kuusi numeroinen koodi on näppäilty.
TAMMER-TURVA tarjoaa edullista asennuspakettia Tampereen alueella. Myymme tuotetta myös postimyyntinä.

9.3.2010
Hätäkeskuspalvelut keskitetään seitsemään hätäkeskukseen vuosina 2011-2015

Hätäkeskustoimintaa uudistetaan ja hätäkeskusten aluejako muutetaan vastaamaan väestön ja viranomaisten palvelutaso-odotuksia. Sisäasiainministeri Anne Holmlund päätti tänään tiistaina 9.3. uusilla hätäkeskusalueilla toimivien hätäkeskusten sijaintipaikkakunnista.
Hätäkeskusjärjestelmää kehitettäessä luodaan valtakunnallisesti yhtenäinen Hätäkeskuslaitos, jossa tehtävät ja resurssit jakautuvat tasaisesti. Nykyisessä organisaatiomallissa hätäkeskukset toimivat alueillaan varsin itsenäisesti eikä laitoksen toimintavarmuus ole riittävällä tasolla, koska hätäkeskusten toimintamallit ovat eriytyneet toisistaan. Myös tehtävät ja resurssit jakautuvat nykyään epätasaisesti.
Hätäkeskuksia on tällä hetkellä 15. Hätäkeskusten hoitamat puhelumäärät vaihtelevat 5 000:stä 10 000 puheluun päivystäjää kohden vuodessa. Pienimpien keskusten toimintakustannukset asukaslukuun ja ilmoitusmäärään verrattuna ovat noin kaksinkertaiset suurempiin keskuksiin verrattuna. LUE LISÄÄ

15.1.2010
Hallitus hyväksyi keskeiset hätäkeskusten aluejaon linjaukset
Hallitus hyväksyi keskiviikkona 13. tammikuuta hätäkeskusaluejaon kehittämistä koskevat keskeiset linjaukset. Nykyinen aluejako ei enää vastaa toiminnallisia tarpeita. Tästä syystä hätäkeskusalueita suurennetaan siten, että niiden väestömäärät ovat vähintään 650 000 - 700 000 asukasta.
Hätäkeskuslaitos on käynnistämässä hätäkeskustoimintaa ohjaavaa muutoshanketta. Hankkeessa on tavoitteena suunnitella ja toteuttaa Hätäkeskuslaitokselle uusi toiminta- ja johtamismalli vuoteen 2015 mennessä. LUE LISÄÄ
Katso tulevat hätäkeskusalueet TÄÄLTÄ
LÄHDE (Pelastustoimi)

15.1.2010
Väestönsuojaesite lisätty esitteet osioon
Väestönsuojatarkastukset ja -huollot kiinteään hintaan!

1.1.2010
TAMMI-ALE
Käytä hyväksesi TAMMER-TURVAN Tammi-Ale ja tee tilaus Tammikuun aikana. Annamme kaikista Tammikuun aikana tilatuista tuntiveloitustöistä 10 % alennuksen!

18.12.2009
Varovaisuutta kynttilöiden kanssa!
Pelastushallinnon tietojärjestelmän (Pronto) mukaan vuosittain tapahtuu keskimäärin yli 120 tulipaloa, joihin syttymissyyksi on kirjattu kynttilä. Kynttiläpaloista 30 % tapahtuu joulukuussa, mikä on kynttilöiden sesonkiaikaa. Vuonna 2009 Prontoon on kirjattu 7.12.2009 mennessä 108 kynttilästä alkanutta paloa. Luku saattaa vielä hieman muuttua, kun kiivain sesonki - joulu - on takanapäin.
LÄHDE (Pelastustoimi)

15.12.2009
Pelastuslakiehdotus uudistaa myös väestönsuojelua ja varautumista

Uusiin rakennuksiin on rakennettava väestönsuojat, mikäli kerrosala on vähintään 800 m2. Tämä määräys perustuu lausuntokierroksella olevaan pelastuslakiin, joka astunee voimaan vuoden 2011 alusta.

Vaikka yleisiä väestönsuojia kuntiin ei jatkossa enää rakennetakaan, on uusiin rakennuksiin tai niiden läheisyyteen rakennettava väestönsuojat. Edellytyksenä väestönsuojien rakentamiselle on, että rakennuksissa asutaan tai työskennellään pysyvästi ja kerrosala on vähintään 800 m2. Teollisuus-, tuotanto-, varasto- ja kokoontumisrakennukseen tulee rakentaa väestönsuoja, kun kerrosala on vähintään 1500 m2. LUE LISÄÄ
LÄHDE (Pelastustoimi)


5 syytä panostaa paloturvallisuuteen

Tarjouslomake

 

 

 

 
TAMMER-TURVA | PUH 050-325 6000 | PL 9 33311 TAMPERE | toimisto@tammerturva.fi