PALOKATKOT

Kartoituspalvelu
Palokatkokartoituksessa kierrämme huolellisesti tilaajan kiinteistön läpi halutussa laajuudessa ja etsimme kaikki puutteelliset läpiviennit. Jokainen puutteellinen läpivienti kuvataan, kirjoitetaan tiedot ylös ja merkitään tilaajan halutessa pohjapiirrokseen. Lopuksi tilaaja saa kartoituksesta kuvallisen raportin ja yksilöidyn tarjouksen puutteellisten palokatkojen korjaamisesta. Tilaaja saa tietää tarkalleen paljonko palokatkojen kuntoonsaattaminen maksaa ja välttyy yllätyksiltä

Asennuspalvelu
Asentajamme ovat vankan ammatitaidon ja kokemuksen omaavia ammattilaisia. Olemme tehneet palokatkoja vuodesta 2002 lähtien ja seuranneet kaiken aikaa alan kehitystä.
Materiaaleiksi hyväksymme ainoastaan Suomalaisella tyyppihyväksynnällä varustetut tuotteet.
Asennustyön yhteydessä otamme digikuvan jokaisesta tekemästämme palokatkosta. Työn valmistuttua tilaaja saa laskun liitteenä kuvallisen listan tehdyistä palokatkoista!

Esimerkkejä

Alaslasketun katon yläpuolella, palo-oven päällä oleva
aukko on tukittu asianmukaisesti. Palokatko on merkit-
ty tarralla josta selviää käytetty materiaali, päivämäärä,
asentaja ja paloluokka.

 

Jos kiinteistön läpiviennit näyttävät tältä, on syytä toimia!
Avoimesta läpiviennistä savukaasut ja palo pääsevät
leviämään ympäröiviin tiloihin.

 

Jos haluat hinnaston tai lisätietoja palveluistamme ota yhteyttä myyntiimme!


 


Palokatko tarkoittaa paloluokitellun rakenteen läpäisevän läpiviennin oikeaoppista tukkimista. Rakennusmääräysten mukaan palokatkon on vastattava paloluokaltaan rakennetta jossa se on.
Palokatkojen kunnossapito on yksi tärkeimmistä asioista josta täytyy pitää huolta jotta kiinteistössä on turvallista toimia. Oikeaoppisesti tehdyt palokatkot rajaavat yhdessä palo-ovien kanssa palon pienelle alueelle ja mahdollistavat samalla turvallisen poistumisen rakennuksesta. Oikein tehty palokatko on täysin savukaasutiivis.

 

 

 
TAMMER-TURVA | PUH 050-325 6000 | PL 9 33311 TAMPERE | toimisto@tammerturva.fi